Mail software Thunderbird

We zien dat je een adblocker gebruikt, hierdoor zijn belangrijke informatie en aanbiedingen niet beschikbaar!
kies in adblocker: uitschakelen op deze site, zodat je niets mist en van de aanbiedingen gebruik kunt maken!

Let op! Razai.nl wordt Computer-Problemen.NL ga voortaan naar

Computer-Problemen.NL

Razai.nl wordt Computer-Problemen.NL ga voortaan naar Computer-Problemen.NL

Thunderbird Alternatief voor Windows Mail of Outlook (express)
Windows Mail, het standaard e-mail programma in Vista en Windows 7 heeft 1 nadeel, het ontbreken van de Nederlandse spellingscontrole.

Een zeer goed alternatief voor Windows Mail of Outlook (express) is Mozilla Thunderbird, waarbij de spellingscontrole in 48 talen beschikbaar is.

Download Mozilla Thunderbird e-mail http://www.mozilla.org/nl/thunderbird/

Download een woordenboek in uw taal van de Mozilla add-onswebsite.

Mozilla heeft ook een goede webbrowser Firefox

Probleem met instellen Thunderbird

Om je e-mail te filteren van allerlei spam kies je

Mailwasher
Het is vandaag de dag bijna onmogelijk om zonder anti virus software, firewall en spamfilter je computer aan te zetten, laat staan het internet op te gaan. Om te voorkomen dat je pc besmet raakt, je postbusje te vol wordt, hier wat handige tips.
Vaak bied een provider een spamfilter, of een site zoals deze heeft ingebouwde filters waardoor 95% van de SPAM gelukkig automatisch gewist wordt. Daarnaast gebruik ik het programma Mailwasher om te kijken wat voor mail er op de server staat. Dit programma reageert niet op bijlagen, geeft alleen platte tekst weer, en is daarom dus veiliger, vergelijkbaar met webmail.

Met Mailwasher kun je aangeven wat er met mail moet gebeuren:
De Mails gaan via een extra spam en virus filter en je kunt zelf bepalen wat je ophaalt. Je kunt al gelijk zien wie de afzender is, wat de inhoud van de mail is, of deze bijlagen of een virus bevat ... en of het via een spamserver is verzonden. Je kunt de afzender dan op de zwarte lijst of op de vriendenlijst plaatsen, kortom een handig programma.

Het programma Mailwasher is een goede hulp om mail op de server al te filteren (er is een gratis en een pro versie).

Archief
Oude fout uit ver verleden
Windows 7, socket error 10013, deze melding werd veroorzaakt door de firewall. In mijn anti virus/firewall programma (AVG) kon je kiezen voor "toestaan" of "toestaan veilig" die laatste veroorzaakte de socket error, hoe vreemd het ook mag klinken. Dus wijzig naar "toestaan" en error verdwijnt.